boekingstips theo samson (the rock)

Unfortunately this page isn't available in English.

 

Theo Samson, de Landgravenaar, besloot 20 jaar geleden een bedrijf te starten. Hij is de eigenaar van The Rock. Theo heeft in twee decennia een forse bijdrage geleverd aan de (hard)rock-revival in Parkstad en daarbuiten. Theo Samson is geen persoon van afwachten, maar aanpakken, liever vandaag als morgen, daarom vroegen wij hem antwoord te geven op een aantal boekingsvragen!

 

Hoe kunnen bands het beste een programmeur benaderen?

“Zoiets kan verschillend zijn, maar eigenlijk zo compleet mogelijk a.u.b... Duidelijke bio (incl. contactadres en telefoonnummer / e-mail adres), foto’s, logo’s, muziek meteen als link erbij, maar nog beter allemaal gebundeld in een pakket wat ik binnen krijg via de post.”

 

 

"Nog beter: gebundeld in een pakket wat ik binnen krijg via de post"

 

Waar word je blij van als programmeur zijnde?

“Blij word ik ervan als een band zijn zaakjes op orde heeft en ik niet tien keer om hetzelfde moet vragen. Ik hou ervan als communicatie snel en kort gehouden wordt en niet constant op iemand anders binnen de band afgeschoven wordt.”

 

 

"Ik word er blij van als ik niet tien keer om hetzelfde moet vragen"

 

Waar word je niet blij van? 

“Als alle zaakjes zoals eerder vermeld niet in orde zijn, de bands zichzelf belangrijker vinden dan de zaal en dan vooral bij beginnende bands. Een zaal steekt de nek uit om een band te programmeren, ze een kans te bieden. Grijp die kans dan ook, pas je aan, denk mee en zorg dat je een verlengstuk van het event wordt waar je aan deelneemt.”

 

 

"Een zaal steekt de nek uit om een band te programmeren en een kans te bieden. Grijp die kans!"

 

Heb je ooit gekke dingen meegemaakt bij bands, en was dit dan positief of negatief?

“Ik denk dat ik over een paar jaar een boek ga schrijven. Ik heb negatieve dingen meegemaakt, maar gelukkig ook veel positieve, daar hou ik me ook het liefst aan vast. Positief vind ik een bedankje op de dag, de dag erna of als men elkaar weer eens tegen komt. We hebben elkaar namelijk nodig. Maar het grappigste vond ik (en daar was ik wel even stil van) dat ik een bandlid na 5 jaar tegenkwam, die heel blij was me te zien en tussendoor me even vertelde dat hij zijn eerste zoon naar mij vernoemd had…. WHAT THE FUCK!”

 

 

"Hij vertelde mij dat hij zijn eerste zoon naar mij vernoemd had"

 

Nog andere tips?

“Zorg dat je als band van jou kant alles in orde hebt, pas je aan aan de locatie en communiceer duidelijk. Één persoon is de contactpersoon, maar wijs wel duidelijk een tweede contact persoon aan die ook duidelijk van alles op de hoogte is. Dit als de contactpersoon ziek is of op vakantie. Want een show mislopen omdat de contactpersoon niet kan reageren, dat is heel, heel erg jammer.”

 

>> Website The Rock online

 

>> Facebook The Rock online

 

 

ebook-download-page-2.png

Published on 02/05/2019

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version