boekingstips van lesley (volt), bart (q-factory) en ronald (altstadt)

Unfortunately this page isn't available in English.

 

Dinsdag 29 oktober komen Lesley Klaverdijk van Volt in Sittard, Bart Jansen van Q-Factory Amsterdam en Ronald Geldhof van Altstadt Eindhoven naar POPEI tijdens Fix Je Bizz. Daarin kun je ze alle vragen stellen die je hebt om optredens te scoren! Maar voor nu alvast wat leesvoer: vragen die deze 3 heren voorheen al beantwoordden over dit onderwerp, waaruit je al veel tips kunt halen.

 

Klik hier voor meer informatie over Fix Je Bizz 29 oktober en meld je gratis aan

 

 

2019-10-29 Fix Je Bizz_Lesley Klaverdijk_Andy Tan.jpg

 

Lesley Klaverdijk

Lesley Klaverdijk is naast bassist bij de band Call It Off ook programmeur van Poppodium Volt in Sittard, waar je artiesten als Douwe Bob en Postmen of bands als Ost+Front en Maiden Day kunt aanschouwen. Wij vroegen in november 2018 al eens aan Lesley of hij nog goede tips heeft om geboekt te worden!

Lees het interview hier

 

 

2019-10-29 Fix Je Bizz_Bart Jansen.jpg

 

Bart Jansen

Bart Jansen boekte voorheen een hele tijd voor Altstadt, was coördinator voor Popronde Eindhoven en is inmiddels programmeur van Q-Factory Amsterdam. Ook heeft hij z’n eigen boekingskantoor Comfort In Sound. We stelden 'm eerder in 2017 al naar tips!

Lees het interview hier

 

 

2019-10-29 Fix Je Bizz_Ronald Geldhof.jpg

 

Ronald Geldhof

Ronald Geldhof is werkzaam in de programmering bij Altstadt, deed dit ook een tijdje bij de Effenaar en is daarnaast werkzaam als boeker bij Comfort in Sound en is hij coordinator van Popronde Eindhoven. POPEI vroeg hem in november 2018 welke ips hij op dat moment had voor boekingen!

Lees het interview hier

 

 

 

 

 

 

ebook-download-page-2.png

 

Published on 17/10/2019