popeigenaar #020 - huib mutsaars

Unfortunately this page isn't available in English

 

POPEIGENAAR: want POPEI is van iedereen! (Bijna) iedere week 5 vragen aan een POPEI-ER. Deze week: Huib Mutsaars.

 

1. WAT DOE JE BIJ POPEI?

"Ik werk bij de Technische Dienst. Het onderhoud van de oefenruimtes, schoonmaken en bezetting houden op de TD behoort tot mijn dagelijkse taken. Daarnaast doen wij ook reparaties aan instrumenten en andere dingen."

 

2. WAT IS HET LEUKSTE AAN JE BAAN?

"Het variërende werk naast de standaard dagelijkse taken maakt het werken bij POPEI uitdagend en leerzaam. Maar het leukste is toch wel het contact met alle gezellige collega's en geweldige muzikanten die er rondlopen."

 

3. WAAR BEN JE HET MEEST TROTS OP?

"Dat ik het werk vooralsnog goed volhoud en dat ik nog geen echte klachten heb gehad over mijn werkzaamheden."

 

4. WAT IS JE FAVORIETE ARTIEST/BAND?

"Ik heb niet echt een favoriet. Er zijn zoveel verschillende soorten muziek en bands dat ik niet een keus zou kunnen maken. Maar hier zijn toch een aantal voorbeelden van wat ik luister: CORVUS CORAX, Russkaja, Weezer, Hammerfall, Daft Punk."

 

5. SPEEL JE ZELF OOK MUZIEK?

"Ik ben nog een beginnend bassist en speel in een coverbandje. Ik heb thuis ook nog een mondharp, kazoo en bongo's liggen maar die liggen over het algemeen alleen maar stof te vangen."

Published on 04/01/2017

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version