popeigenaar #022 - ilse tielen

Unfortunately this page isn't available in English.

 

POPEIGENAAR: want POPEI is van iedereen! (Bijna) iedere week 5 vragen aan een POPEI-ER. Deze week: Ilse Tielen

 

1. WAT DOE JE BIJ POPEI?

"Ik werk in het eetcafé van POPEI als chef bar."

 

2. WAT IS HET LEUKSTE AAN JE BAAN?

"Het sociale contact met gasten en collega's. Ook de afwisseling die POPEI heeft vind ik erg leuk. Niet alleen wat wij aanbieden (zoals de school, restaurant en verhuur) maar ook de gasten zelf. Iedereen is welkom en daardoor zie je veel verschillende mensen. Zo is nooit een dag hetzelfde en wordt het niet snel saai."

 

3. WAAR BEN JE HET MEEST TROTS OP?

"Heel cliché: op mijn ouders, mijn broer en mijn vrienden en vriendinnen. De mensen voor, langs en achter mij. En een beetje op mezelf, haha. We doen het allemaal goed, iedereen is gezond en gelukkig op zijn eigen manier. We staan altijd achter elkaar, welke keuzes we ook maken, of we het er nou mee eens zijn of niet. En ik ben heel trots dat ik zulke mensen om me heen heb.
Wat POPEI betreft ben ik trots op iedereen eigenlijk. Niet specifiek iets of iemand. We doen het samen en we doen het goed. Het kan altijd nog groter, beter en meer. Maar ik vind het ook heel belangrijk dat je kijkt naar wat er al bereikt is. En daar mogen we zeker trots op zijn."

 

4. WAT IS JE FAVORIETE ARTIEST/BAND?

"Ik heb niet echt een favoriete artiest of band. Ik vind heel veel verschillende soorten muziek leuk en kan eigenlijk overal wel naar luisteren. In de zomer ga ik graag naar festivals met DJ's en artiesten. Verschillende soorten muziek en dus ook verschillende soorten mensen. Maar we komen allemaal voor 1 ding en dat is er een topdag van maken en dat lukt tot nu toe altijd!"

 

5. SPEEL JE ZELF OOK MUZIEK?

"Nee, ik ben de genieter, niet de maker."

Published on 20/01/2017