popeigenaar #060 - lotte voorhoeve

Unfortunately this page isn't available in English.

 

POPEIGENAAR: want POPEI is van iedereen! Regelmatig stellen we 5 vragen aan een POPEI-ER. Deze week: Lotte Voorhoeve.

 

Foto: Patrick Spruytenburg

 

1. Wat doe je bij POPEI? 

''Ik ben fulltime horeca medewerker bij het (eet)café van POPEI."

 


2. Wat is het leukste aan je rol? 

''Het verzorgen van een leuke avond voor onze gasten, op allerlei verschillende manieren. Het werk hier is super veelzijdig: we ondersteunen de studenten en docenten van Rock City Institute, helpen bands die een repetitieruimte bij POPEI huren, runnen de vele concerten, events en festivals die POPEI organiseert en serveren de hordes hongerige en dorstige mensen die het restaurant en terras van POPEI weten te vinden."

 

 

3. Waar ben je het meest trots op?

''Ik ben er trots op dat ik deel heb mogen uitmaken van rockcafé The Rambler op het Stationsplein in Eindhoven. Helaas is het er niet meer. Ook ben ik best trots op het feit dat ik 3 jaar in Engeland heb gewoond en gewerkt en daardoor Engels kan spreken als een Brit."

 

 

 

4. Speel je zelf ook muziek? 

''Ik heb lang klassiek viool gespeeld en een tijdje (niet-klassiek) contrabas. Allebei al lang geleden en zou het graag weer oppakken. Misschien wel via POPEI."

 

5. Wat is je favoriete artiest/band?

''Altijd een moeilijke vraag, bij mij gaat dat in fases. Momenteel ben ik in een folky-americana fase: Rhiannon Giddens, Jason Isbell, etc. Maar dat kan volgende week weer The Chemical Brothers zijn, of weer totaal iets anders. Ben niet heel dol op popmuziek, maar gelukkig is er ook zat 'on-populaire muziek' ;-)"

 

 

 

 

 

 

 

Published on 28/06/2018

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version