popeigenaar #064 robert kissen

Unfortunately, this page isn't available in english.

 

POPEIGENAAR: want POPEI is van iedereen! Regelmatig stellen we 5 vragen aan een POPEI-ER. Deze week: Robert Kissen.

  

1. Wat doe je bij POPEI? 

''Als activiteitencoördinator ga ik ervoor zorgen dat alle activiteiten, dus optredens, workshops en educatieve evenementen, van A tot Z worden georganiseerd. Dus de hele pre-productie, contact met artiesten. docenten en opdrachtgevers, planning en administratie tot aan stagemanagement tijdens events."

 
2. Wat is het leukste aan je rol? 

''Je bent als coördinator altijd bezig met samenwerken en verbinden. Met verschillende partijen en mensen uiteindelijk een mooi feestje neerzetten. Midden in een evenement staan en alles ervoor regelen: Heerlijk!"

 

 

3. Waar ben je het meest trots op?

''Ik ben altijd positief en ben heel breed geïnteresseerd; ik wil altijd nieuwe dingen ontdekken!"

 

 

4. Speel je zelf ook muziek? 

"Dat mag geen naam hebben.. Helaas. Ik heb een hele mooie gitaar thuis staan, maar ik heb nog niet de concentratie kunnen vinden om er een fatsoenlijk akkoord uit te krijgen.
Voordeel: Hier bij POPEI ben ik omringd door allemaal helden die me misschien iets kunnen leren"

 

 

 5. Wat is je favoriete artiest/band?

''Dat is een onmogelijke vraag. Ik heb een hele brede smaak, dus een favoriete artiest wisselt per sfeer of stemming waar ik me in bevind.
Van oudsher kom ik uit de punk/hardcore hoek, inmiddels is het wel wat breder maar ook obscuurder geworden; iets dat altijd wel terugkomt is dat er een soort intelligentie in muziek moet zitten; geen Kensington voor mij ;)
Op dit moment staan in mijn meest gedraaide artiesten op Spotify bijvoorbeeld Godspeed You! Black Emperor, Belle&Sebastian, Amenra en Johnny Flynn. Radiohead komt altijd wel terug, en ik ben sinds m’n 16e een Nada Surf fanboy."

 

 

Published on 11/10/2018

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version