comedy night

Kom binnen bij POPEI voor een avond vol gezelligheid en hilariteit. Schuif lekker aan voor een knotsgekke Live Stand Up Comedy Show met tal van ervaren en aanstormende comedians. In een knusse diner setting wisselen diverse verse talenten en profcomedians elkaar af met korte shows. Zij brengen hun betere grappen en oneliners en testen hun nieuwste vondsten en geestige anekdotes. Een interactieve en onderhoudende show met diverse karakters en types. Na het diner zullen diverse comedians het podium betreden en hun wereld vol humor met je delen.

 

Laat je verrassen door de heerlijke smaken van het diner en de bekende en onbekende gezichten die met hun rake grappen Eindhoven bespelen..  De avond wordt lustig aan elkaar gebabbeld door onze Master Of Ceremony.

 

Naar verwachting komen de volgende comedians PopEI aandoen om de lachers op hun hand te krijgen. MC: Rida Abouhayan, Jeremy Schuurman, Nadaav Chermon, Annebelle de Groot, Bas van der Meulen, Joaquim Isselt, Jochem van Herwijnen en Marvin Hooplot.

(Namen onder voorbehoud)

 

Kaartjes zijn €10,- & zijn te koop via deze link: https://popei-depub.weticket.com/comedy-show-popei-depub-3/about

Deze comedy show is hosted by PlayGround Comedy 

http://www.playgroundcomedy.nl/