drummers & bassisten

Ben jij drummer of bassist? Dan is dit dé workshop die je niet mag missen! POPEI presenteert dinsdag 27 september een workshop waarbij er drum- en baspartijen van DOE MAAR worden geanalyseerd.

Entree: gratis

Reserveer je gratis ticket via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-drummers-bassisten-doe-maar-tracks-geanalyseerd-394971990857

 

Deze editie wordt gegeven door Martijn Vaassen. Martijn is producer/engineer bij Parallel Sound en speelt daarnaast een aantal instrumenten waaronder drums en bas. In deze workshop gaat Martijn samen met het publiek een aantal classic tracks van Doe Maar analyseren.

We zoomen in op Doe Maar's ritmesectie/drummers, René van Collem en Jan Pijnenburg. Ook staan er een basgitaar en drumstel klaar, dus grote kans dat er gejamd gaat worden. Daarom verzoeken we de deelnemers om – als ze die hebben – een klein percussie instrument mee te nemen.

 

Iedereen is welkom, ook als je geen drums of bas speelt! Als je geen groot fan bent van Doe Maar is het alsnog erg leerzaam, interessant en leuk om mee te maken. Entree is gratis, maar je wordt gevraagd om wel een gratis ticket van tevoren te reserveren.

 

Word lid van de Facebook-groep en praat mee: www.facebook.com/groups/drummersenbassisten