jelle verse

Jelle Verse is de eerste Nederlandse artiest met een eigen Escape Room. Deze hele escape room stond in het teken van de release van zijn vierde studioproject Later Is Nu. Tijdens zijn continu ontwikkelende performances combineert Jelle Verse hiphop met elektronische beats en live gitaar. Dit bracht hem op talloze podia waaronder het Bevrijdingsfestival, de Uitmarkt Amsterdam en de mainstage van 013. Vanavond speelt hij zijn eerste headline show in POPEI.

 

Support: Jasha Eliane
Jasha Eliane is een 21-jarige zangeres. Met haar melodramatische teksten over vrouwen neemt ze je mee in haar zoektocht naar liefde. Onlangs kwam ze al voorbij op 3FM, NPO Radio 2 en FunX en bracht ze haar debuut EP 'Verlangend Verdwaald' uit..


Zaal open: 20.00

Aanvang: 20.30
Tickets: https://www.jelleverse.nl/tickets/

 

 

Jelle 're-'verse
Zijn eerste tracks bracht hij uit op debuutalbum Crelatief (2017). Met de single Reservaat kreeg hij onder meer landelijke airplay op FunX. De rapper blijft vooruitgaan en in het najaar van 2018 wordt er een verse plaat geboren: Lil Verse. Dit jaar wint hij ook Popsport.

 

Gevolgd door de singles Trui en Maanlicht in 2019 brengt Jelle Verse in het najaar van 2020 de EP 'Uit Het Donker' uit. De eerste single van die EP, Altijd Onderweg, verschijnt in Spotify-playlist DE JEUGD. De nieuwe EP wordt in september live gespeeld bij de releaseparty in de Hall of Fame, met maar liefst drie uitverkochte (!) shows op één avond. Hij sluit het jaar af met de single Regenjas. Regenjas zal een jaar later op #7 komen in de 3voor12/Tilburg Song van het Jaar-lijst. 

 

In 2021 wint Jelle Verse namens PSV de wedstrijd TOTO The Stage. Ook wordt hij tweede in het winterseizoen van FunX Freestyle Friday. In april 2022 zijn vierde EP Later Is Nu, met singles als Eenling, Licht Aan/Uit, Bel Me Terug en Op De Zolder.