kidi blixum

Na 4 jaar is daar eindelijk het debuut album van Kidi Blixum. Verwacht een muzikale reis door het woestijn landschap van Egypte langs oude tempels en vergeten piramides. Kidi heeft zelf alle instrumenten ingespeeld, van saz tot elektronische dwarsfluiten en  tijdens deze hybride Liveshow wordt hij ondersteund door extra muzikanten. Bereid je voor op een avond vol met de vetste Arabische synthesizer lijntjes en hele dansbare beats dus er mag gedanst worden.

 

Support acts deze avond zijn:

 

Brian Omen. 

Brian Omen is een interdisciplinaire artiest die een voet heeft in muziek, geur en design. Vorig jaar heeft hij een mini-album gereleased op het label Intercept Records, en heeft dit jaar zijn DJ debuut gemaakt bij de Intercept label party. Met zijn experimentele ambient/noise sound, zet deze artiest de perfecte toon voor de line-up..

 

John konatty. 

Geïnspireerd door verschillende culturen en mensen probeert John muzieksoorten bij elkaar te brengen in een dansbaar jasje. Afgelopen jaar werkte hij aan zijn nieuwe EP genaamd ‘Mudita!’ , een ode aan het welzijn van anderen met turkse triphop en wereldse dansmuziek!

 

Programma:

19:30 Deuren openen

20:00/21:00 Brian omen

21:00/21:30 Pauze

21:30/23:00 Kidi Blixum

23:00/00:00 John konatty