popronde eindhoven

Nederlands grootste rondreizende muziekfestival landt weer in POPEI!


Ontdek (gratis) opkomende muziekacts op de tofste locaties in de binnenstad van 42 steden in NL. Vrijdag 29 september staat Eindhoven op het programma en POPEI is weer van de partij!

 

21.00 - 21.30 Jespfur

Jespfur is een 25-jarige artiest en componist die momenteel gevestigd is in Amsterdam en zich nooit beperkt tot één locatie. Jespfur heeft organisch veel erkenning gekregen van verschillende niches wereldwijd door middel van muziek, film & kunst. Oprichter van Post-Punk band Weak Moves en met consistente verschillende live optredens is Jespfur's output altijd onvoorspelbaar. 

22.00 - 22.45 FEMME FUGAZI

Als een sloopkogel door de kerk van boze muziek en bozere meisjes; FEMME FUGAZI combineert spoken-word, manische onvoorspelbaarheid en teksten over de zinderende liefde voor Gerard Joling tot een bezeten geheel. FEMME FUGAZI is onlosmakelijk verbonden met bands uit de opkomende garage/post-punkgolf van de laatste jaren. Denk hierbij aan een mix tussen METZ en IDLES. De band speelt pas sinds 2022 samen, maar heeft in een kort tijdsbestek al vele mensen kunnen imponeren; zo werd de band geselecteerd voor Popronde en Booster Festival (hét showcasefestival van Overijssel en Gelderland), staan ze op Sniester en Valkhof Festival en verzorgen ze het voorprogramma voor (inter)nationale acts als Wolfmother en Claw Boys Claw. Op 27 maart is hun debuutsingle ‘Suffocate In Silence’ uitgekomen.