puurliedjes: de luistersessies

Reserveer hier je gratis ticket

Facebook-event

 

Tijdens PUURliedjes (de luistersessies) hoor je semi-akoestische versies van liedjes geschreven door je favoriete artiesten van morgen. Line-up deze editie bestaat uit o.a. Dani Antal, Ellenor Vora en John NotLennon. Datum: 27 oktober 2020. 

Dit event kan doorgaan. De bar is niet open, maar er wordt gratis water uitgedeeld en je mag eigen (non-alcoholische) drankjes meenemen.


Tijdens het vernieuwde PUURliedjes: De Luistersessies komt de focus opnieuw te liggen op de liedjes en de luisterervaring. In de zaal zullen in knusse setting de mooiste liedjes voorbij komen. De line-up voor deze editie bestaat uit onder andere:

Ellenor Vora
Ellenor Vora creëert donkere/melancholische tracks, gecombineerd met dromerige, dissonante gitaarlijnen. Doormiddel van haar fragiele stem en haar gitaarlijnen, ontstaat er een melancholische sfeer. Haar muziek is geïnspireerd door Daughter en Chelsea Wolfe.

 Dani Antal
Dani Antal speelt ‘Psychedelische Grunge’ op een reisgitaartje en een loop pedaal en houd ontzettend van experimenteren. Tijdens live optredens draait het voornamelijk om zijn felbegeerde Boss RC30 Dual Track Loop Station, waarmee hij zijn creaties vakkundig ten gehore brengt en je mee neemt op reis langs woestijnen, stranden, jungles en steden.

 

 

John NotLennon

Zijn wieg stond in Nederland. Maar zijn hart ligt in Liverpool. Al sinds zijn prille jeugd is hij volledig in de ban van The Beatles en Rock & Roll. Tijdens zijn optreden neemt John NotLennon je mee terug naar de fifties en sixties. Met een vleugje Buddy Holly, een snufje Paul Anka en heel veel Beatles.

 Word ook lid van de nieuwe Facebook-groep en praat mee, stel vragen en blijf op de hoogte:
www.facebook.com/groups/puurliedjes