puurliedjes

Tijdens PUURliedjes hoor je semi-akoestische versies van liedjes geschreven door je favoriete artiesten van morgen. In de zaal zullen in knusse setting de mooiste liedjes voorbij komen.

 

Line-up: o.a.

- Kevin Bachus

- Roel Timmers

- Brake Company

- Maat47

 

Brake Company
Brake Company maakt catchy songs met prachtige samenzang. Of de nummers nu gaan over een oude conciërge, een gebroken hart of een gekke liefde… deze band wil oprechte vreugde terugbrengen in de wereld. Met invloeden van: Queen, ABBA en Jethro Tull.

 

Kevin Bachus

Liedjesschrijver, veelzijdig gitarist, een rasmuzikant in hart en nieren, dát is Kevin Bachus (27-12-’78) in een notendop. Sinds 1999 schrijft Kevin als singer-songwriter zijn eigen composities. Alles wat Kevin ziet, voelt en onderzoekt vertaalt hij naar een lied.

 

Roel Timmers

Roel van TimsMusic speelt nummers van Johnny Cash, Roy Orbison, Bruce Springsteen en vele anderen. Met gitaar, bluesharp en zang worden de prachtigste songs gebracht. Festivals, kroegen en huiskamers worden vanzelf warm van de gitaarklanken en zanglijnen van TimsMusic.

 

Maat47
Als je zijn voeten ziet dan zul je toegeven dat Maat 47 een artiestennaam is die bij hem past. Eind 2015 begon hij met optreden door covers te zingen. Na ruim 150 optredens is hij langzamerhand steeds meer eigen nummers gaan brengen.Qua reacties van het publiek weinig verschil. 'Toen ik covers zong vielen ze in slaap en nu ik eigen nummers zing nog steeds…' 

 

 

Zaal open: 19.30

Aanvang: 20.00 

Entree: gratis