puurliedjes

Tijdens PUURliedjes hoor je semi-akoestische versies van liedjes geschreven door je favoriete artiesten van morgen. In de zaal zullen in knusse setting de mooiste liedjes voorbij komen.

 

Line-up woensdag 29 maart:

 

- Dreamer

- Jos Poortman

- Luuk Geers

- Daniel van Overveld

  


Dreamer

Dreamer is een samenwerking tussen de songwriters Jelske en Philippe. Omstreeks maart 2020 ontstond er een muzikale samenwerking, waarbij de twee geïnspireerd werden door elkaars creatieve ideeën. Samen schrijven ze nummers, die in de stijl vallen van Paper Kites, Angus & Julia Stone en Down Like Silver. Dreamer heeft in oktober 2021 zijn debuut EP uitgebracht op alle grote streaming platforms en werkt momenteel druk aan de 2e EP die in 2023 zal verschijnen.

 

Jos Poortman

Songteksten die zelden over de liefde gaan met hier en daar een woordspeling of een abstracte vergelijking, uitgevoerd door minstens twee (liever drie) stemmen en gedragen door bluesy soft rock klanken met grote liefde voor harmonieën. Blues en de elektrische gitaar zijn altijd grote inspiratiebronnen geweest, maar daar is het niet bij gebleven. Na in een aantal rock bands in Nederland te hebben gespeeld, is hij naar Australia verhuisd waar hij als gitarist en tweede stem heeft meegespeeld met Indy pop/rockers ‘The Good Evenings’. Ook startte hij de band ‘Cosmic Rodeo’ waarmee hij als leadsinger, gitarist en songwriter een aantal jaren softe blues-rock boordevol harmoniserende vocals met een vleugje psychedelica ten gehore bracht op verscheidene podia in Sydney.

Inmiddels weer in Nederland, schrijft hij nieuwe muziek en kijkt hij uit naar mogelijke samenwerking met andere muzikanten.

 

Luuk Geers

Luuk Geers is een Nederlandstalige singer-songwriter. Zijn liedjes gaan over zijn zoektocht door het leven. Klinkend als een mengeling van Spinvis en Nielson. Hij wordt bijgestaan door gitarist Rick Beekman.

 

Daniel van Overveld

Daniël is een muzikant die al lang muziek maakt. Hij is geinspireerd door een breed scala aan muziek. Je zou zijn muziek dan ook eclectisch kunnen noemen. Toch probeert Daniël zijn live shows een beetje aan te passen op wat de venue nodig heeft. Zo hoeft hij niet op straat te gaan spelen in de regen.