puurliedjes

Tijdens PUURliedjes hoor je semi-akoestische versies van liedjes geschreven door je favoriete artiesten van morgen. In de zaal zullen in knusse setting de mooiste liedjes voorbij komen.

 

Line-up woensdag 31 mei: 

 

- Bert Kreeft

- Timber

- Sustain muziekgroep

- Jack Harrison 

 

 

Bert Kreeft

Bert Kreeft is een Zeeuwse Amsterdammer. Dat betekent dat hij met grootstedelijke passie over de hartstocht zingt, maar evengoed met de intimiteit van een dijkhuisje over de breekbaarheid van de liefde. Henk Westbroek prees zijn liedjes, Ivo de Wijs zijn eruditie, de PZC zijn humor.

 

Timber

Timber is een Nederlandse singer-songwriter. Hij maakt Americana popsongs geinspireerd op The Beatles die klinken als Johny Mayer. Na verschillende muziek stijlen te hebben gespeeld kwam in 2010 zijn eerste album uit: Book of life. Timber schrijft intieme tekst dat met veel emotie word gespeeld. In 2014 is zijn nummer Book of life genomineerd voor beste song tekst bij THISSFest.

 

Sustain muziekgroep

Sustain brengt easy listening muziek. Sustain heeft een breed repertoire waarmee zij het publiek meenemen in de kracht en schoonheid van akoestische easy listening. Het wordt samengevat in de naam van de band: hun muziek blijft naklinken lang nadat de laatste noot gespeeld is…

 

Jack Harrison

Jack Harrison is een Engelse singer/songwriter, Hij speelt een esoterische mix

van originele indie/folk liedjes en covers.

Hij speelt al sins 2014 in Nederland, Jack heeft een unieke schrijfstijl ontwikkeld. Hij verteld over de gedachtes in zijn hoofd met een zachte melancholie.

Zijn inspiratie komt van artiesten zoals Alex Turner, Johnny Cash, en Hozier.