the dirty fanims meeting

Tickets (gelimiteerd aantal)

Facebook-event

 

The Dirty Denims organiseren een offline meeting in POPEI Eindhoven, om eindelijk weer eens mede-rockers te ontmoeten. Natuurlijk in een manier die past in de huidige Corona tijd en daarom is het een exclusief event. Dit wil je niet missen, ook omdat ze live geluidsopnames maken!

Dit event kan doorgaan. De bar is niet open, maar er wordt gratis water uitgedeeld en je mag eigen (non-alcoholische) drankjes meenemen.

Er zal genoeg tijd (en ruimtes) zijn om elkaar ‘in het echt’ te ontmoeten op 1,5 meter. The Dirty Denims zullen een concert spelen en het geluid wordt opgenomen met als doel het later uit te brengen als live tracks, misschien zelfs als een EP of album. Tickethouders zullen achteraf deze opnames krijgen als mp3.

The Dirty Denims maken Happy Hardrock: hardrock waar je blij van wordt. Gecombineerd met rock 'n roll, powerpop en een vleugje punkrock klinkt het als AC/DC, KISS, Joan Jett, Ramones en The Donnas. Live zijn deze dames en heren op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt.

 

The Dirty Denims speelden o.a. op Lowlands, Rockin' Park, Zwarte Cross en Bospop en speelden supportshows bij o.a. Slash, Whitesnake, Golden Earring, Extreme, Cheap Trick en Steel Panther. Met het nummer '24-7-365' werden ze 3FM Serious Talent, speelden ze in De Wereld Draait Door en haalden ze de soundtrack van een “The Office”-teaser op de Zweedse Comedy Central én werd het nummer gebruikt in een promocampagne van het Belgische Comedy Central. Het nummer “Back With A Bang!” staat op de compilatie-cd bij Classic Rock magazine UK, editie november 2017 (oplage 70.000 stuks wereldwijd).