vera zané

Facebook-event

 

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 24 februari is het de beurt aan Vera Zané. Zij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. 

 

Vera Zané is ontstaan vanuit de wortels van het Rock City Institute, dé popmuziek opleiding in Eindhoven. Het debuut album Lonely and Naked kwam uit op 11 februari 2017. Het album bevat een mix van stevige rock, tedere ambient en opzwepende ritmes in een songwriter jasje. De prachtige engelenstem van Vera Zané voorziet je van een flinke scheut kippenvel langs je ruggengraat.  Met de meeslepende songs en de intieme sfeer die de band op het podium schept weet Vera Zané het publiek te raken.

 

Vera Zané treedt op door het hele land en soms ook internationaal. In september 2017 verbleef Vera een maand in Bristol (UK) en werkte daar o.a. met muzikant en producer Luke Murphy. Wat begon als soloproject van Veerle Driessen is inmiddels getransformeerd tot een band, maar ze geeft nog steeds zo nu en dan solo-optredens. Deze middag is het weer tijd voor zo’n intiem concert.