vocal weekend 2024

Vocal Weekend is een jaarlijks geheel verzorgd trainingsweekend dat zich richt op ambitieuze vocalisten die een grote stap willen maken in hun ontwikkeling. Twee dagen lang masterclasses en workshops op zanggebied, gepresenteerd door toonaangevende professionals uit het hele land. Vocal Weekend gaat over de stem en wel specifiek over jouw stem. En! Daar moet mee gewerkt worden! Je stem is het instrument waarmee je jezelf op het podium toont, het instrument waarmee jij je publiek bereikt. Vocal Weekend is bedoeld om je te inspireren, je nieuwe inzichten te geven, het beste uit jezelf te halen en jouw algehele performance als vocalist naar een nieuw level te trekken.

 

Vocal Weekend biedt plaats aan max. 25 deelnemers per jaar. Wil jij hier dit jaar bij zijn? Meld je dan aan via www.vocalweekend.nl (vanaf 18 jaar) en hopelijk tot Vocal Weekend!

 

 

 

 

Prijzen
De prijs voor deelname aan Vocal Weekend 2024 is €395,- incl. BTW.
Voor dit bedrag krijg je…
 
* Workshops en masterclasses
Twee dagen lang een gevarieerd aanbod van workshops en masterclasses op zanggebied van toonaangevende professionals uit de business.

 

* 1x diner
Zaterdagavond zal een diner worden verzorgd met ook een vegetarische keuze.

 

* 2x lunch
Er wordt dagelijks een gevarieerde lunch verzorgd met ook een vegetarisch alternatief.

 

* Koffie / Thee
Het hele weekend is er koffie, thee en water voor de deelnemers.

 

* Werkboek
Iedere deelnemer krijgt een digitaal Vocal Weekend werkboek om je zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden en zo het maximale uit het weekend te kunnen halen.

 

* Certificaat als bewijs van deelname
Aan het eind van het weekend ontvangt iedere deelnemer een Vocal Weekend certificaat als bewijs van deelname.