facebook-tip: mensen uitnodigen die jouw bericht leuk vinden

Wist je dat jouw Facebook-berichten ook wel eens worden gezien en geliket door mensen die jouw Facebook-pagina nog níet volgen? Dit kan komen door organisch bereik (als een vriend van hen jou wel volgt en iets liket) of door adverteren. Je kunt nu deze mensen heel eenvoudig uitnodigen om jouw pagina leuk te vinden. En waarom ook niet, ze hebben je eerder al eens een thumbs up gegeven!

Deze redelijk nieuwe optie geeft de mogelijkheid om veel meer pagina-likes te scoren, zéker in combinatie met een advertentie, maar daar zal ik later nog een keer een blog over schrijven.

 

 

Mensen die jouw Facebook-post liken uitnodigen voor je pagina doe je zo:

 

1. Ga naar je bericht en klik op de namen van de personen die je bericht leuk vinden:

 

FB-tip_mensenuitnodigen1.jpg

 

2. Hier en daar zal het mogelijk zijn om achter namen op ‘uitnodigen’ te klikken. Dit zijn mensen die jouw pagina nog niet leuk vinden en die je nog niet eerder hebt uitgenodigd:

 

FB-tip_mensenuitnodigen2.jpg

 

 

Tips en opmerkingen:


- Je kunt mensen maar 1x uitnodigen voor jouw pagina.


- Let op de juiste timing, het kan ‘dringend’ overkomen als je al binnen een paar uur na de ‘like’ degene uitnodigt om je pagina te liken.


- Als je iemand uitnodigt, komt er zoiets als ‘<<jouw naam>> nodigt je uit om zijn/haar pagina leuk te vinden’ te staan in zijn/haar meldingen.

 

 

Succes!

Heb je nog vragen? Dan beantwoord ik ze graag voor je. Stuur een mail naar mirjam@popei.nl.

Mirjam
PR/communicatie POPEI


Tips in je mailbox ontvangen? Meld je dan hier aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Gepubliceerd op 03/04/2017

MUZIKANTENTIPS

 

Klik hier voor de Facebook-groep Fix Je Bizz, een community vol muzikanten die jou kunnen helpen met je zakelijke regelskills

 

MINIPOPBLAD DE POPEI