reserveer snel jouw tafel

Wij serveren graag kraanwater omdat dat lekker is, gezond en duurzaam. Helaas zijn er nog altijd veel landen waar mensen uren per dag moeten lopen om water te halen dat vaak nog vervuild is ook. Zij kunnen niet werken of naar school en kunnen zo nooit een gezond bestaan opbouwen.

 

Daarom serveren wij Water MADE BLUE. Dat is heerlijk gekoeld water dat we ter plekke filteren en bottelen. Wij doneren daarbij een bedrag aan MADE BLUE voor elke fles die wij op tafel zetten. Zo zorgen we per fles steeds voor 1000 keer zoveel drinkwater in landen waar permanent waterschaarste heerst zoals in Ethiopië, Ivoorkust en Senegal. Je leest er alles over op de website van MADE BLUE: www.madeblue.org

 

Water MADE BLUE is lokaal gebotteld water. Dat is een stuk duurzamer dan bronwater dat in een fabriek gebotteld want het scheelt een heleboel transport en flessen in de glasbak. Wij tappen water in onze eigen flessen uit een waterkoeler die ons leidingwater filtert, koelt en eventueel voorziet van koolzuur. De flessen spoelen we zodat we die kunnen blijven hergebruiken.

 

Foto zwart wit met logo.jpg

eetcafe

Afscheid van een collega, een verjaardag, een succes te vieren of zomaar? POPEI is voor bedrijven en particulieren dé plek voor een informele borrel in de inspirerende omgeving van Strijp-S.

 

De borrel is naar wens in te richten. Zo zijn er diverse hapjes mogelijk, maar kan het ook gecombineerd worden met een à la carte diner of diner in buffetvorm. POPEI denkt graag met je mee!

 

Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met Jack of Kim op het nummer 040 - 24 31 444 of mail naar horeca@popei.nl.

 

POPEI is zeer geschikt voor verschillende soorten (in)formele (bedrijfs)activiteiten in de inspirerende omgeving van Strijp-S. Denk aan zakelijke activiteiten zoals presentaties, vergaderingen, studie- en/of workshopdagen en bedrijfsfeesten, ...
Lees verder
‘Smells like team spirit!’ Bedrijfsfeestje of teamdag? Door samen muziek te maken heeft u naast een leuke activiteit een goed teambuildings-proces. Leer uw collega’s van een hele andere kant kennen bij POPEI! Groepsworkshops bij ...
Lees verder