reserveer snel jouw tafel

In verband met wekelijkse wijziging kán het zijn dat onderstaande afbeelding nét niet up-to-date is en er andere weekspecials aangeboden worden.

 

Weekspecials van woensdag 15 t/m dinsdag 21 november 2017:

 

Weekspecials 46.jpg

 

2017_COE_Logos_white-bkg_translations_nl_NL.jpg

eetcafe

Afscheid van een collega, een verjaardag, een succes te vieren of zomaar? POPEI is voor bedrijven en particulieren dé plek voor een informele borrel in de inspirerende omgeving van Strijp-S.

 

De borrel is naar wens in te richten. Zo zijn er diverse hapjes mogelijk, maar kan het ook gecombineerd worden met een à la carte diner of diner in buffetvorm. POPEI denkt graag met je mee!

 

Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met Jack of Kim op het nummer 040 - 24 31 444 of mail naar horeca@popei.nl.

POPEI is zeer geschikt voor verschillende soorten (in)formele (bedrijfs)activiteiten in de inspirerende omgeving van Strijp-S. Denk aan zakelijke activiteiten zoals presentaties, vergaderingen, studie- en/of workshopdagen en bedrijfsfeesten, ...
Lees verder
  Download de gehele flyer (voor- en achterkant) in PDF   Bedrijfsfeestje of Teamdag? Door samen muziek te maken heb je naast een leuke activiteit een goed teambuildings-proces. Leer je collega’s kennen van een hele andere kan...
Lees verder