oefenruimtes

Wanneer zijn de repetitieruimtes beschikbaar?
Alle dagen van 10.00 tot 00.00 uur, behalve op zondag, dan van 10.00 tot 21.00 uur. 

 

Hoeveel dagen kan ik vooruit plannen?
Je kunt losse repetities maximaal 90 dagen vooruit boeken en nieuwe abonnementen maximaal 90 dagen vooruit laten starten.

 

Tot wanneer kan ik reserveren voor komend weekend?
Je kunt voor het weekend tot uiterlijk vrijdag 17.00 uur reserveren, ivm voorbereidingen die getroffen moeten worden.

 

Kan ik repetities verplaatsen en/of later backline bijboeken? Tot wanneer?
Ja, dat kan! Je kunt repetities verplaatsen en/of backline bijboeken. 

 • Repetities op maandag t/m vrijdag kun je verzetten of wijzigen tot dezelfde dag 17.00 uur, of tot 2 uur van tevoren als het een repetitie overdag betreft.
 • Repetities op zaterdag of zondag kun je verzetten of wijzigen tot vrijdag 17.00 uur.
 • Als je verplaatst van het weekend naar doordeweeks dan dien je bij te betalen, het systeem laat zien hoeveel dat is en je kunt het meteen afrekenen.
 • Als je verplaatst van doordeweeks naar het weekend krijg je geen geld terug.
 • Je kunt een repetitie verzetten naar een datum tot maximaal 30 dagen na de originele repetitiedatum, mits het binnen de geldigheid van het kwartaal- of jaarabonnement valt. De geldigheid van een eenmalige repetitie is 6 maanden.


Kan ik een repetitie annuleren?

Het is niet mogelijk om repetities of backline-items te annuleren. Kun je tóch niet repeteren? Verzet de repetitie dan naar een andere keer (zie bovenstaande).

 

Wat is de minimale en maximale lengte in tijd?
Afhankelijk van het tijdstip en beschikbaarheid kun je repetitieruimtes boeken voor 2, 4, 6 of 8 uur. Op avonden (na 18.00 uur) is het alleen mogelijk om een blok van 4 uur te huren.

 

Kan het goedkoper?

Ja, we hebben naast de mogelijkheid voor het boeken van een eenmalige repetitie 3 soorten abonnementen (niet tussentijds opzegbaar) en deze geven recht op een korting:

 • Kwartaalabonnement met 12 repetities: 10% korting
 • Jaarabonnement met 24 repetities: 15% korting
 • Jaarabonnement met 48 repetities: 25% korting


Daarnaast heb je recht op maximaal 1 van onderstaande kortingen (wanneer van toepassing), waarbij altijd de hoogste korting geldt. Alle kortingen gelden ook voor de backline:

 • Als je in het weekend repeteert (vrijdag 18.00 uur t/m zondag) krijg je 25% korting.
 • Studenten e/o jongeren (75% van de bandleden is student e/o jonger dan 22 jaar) krijgen 40% korting.
 • Solisten krijgen 50% korting.


Verder is er voor muzikanten met een abonnement een mogelijkheid om jaarlijks gratis een gitaar of basgitaar af te laten stellen bij onze repairservice en voor je backline een gratis inspectieconsult te verkrijgen.

 

Kan ik in een vaste ruimte repeteren?

Als je een abonnement kiest, zet het systeem je zoveel mogelijk in dezelfde ruimte wanneer mogelijk.

 

Bands met een jaarabonnement krijgen een voorkeursruimte toegewezen, zodat ze na afloop van het abonnement bij het verlengen ook nogsteeds de zekerheid hebben van een ruimte en ze dezelfde ruimte kunnen behouden. Hiervoor dien je uiterlijk een maand voor het einde van het contract een nieuw abonnement te boeken. Het advies is om dit 6 weken van tevoren te doen. Markeer dit alvast in je agenda op het moment dat je je jaarabonnement afsluit. Daarna is je voorkeursruimte weer voor iedereen beschikbaar.

 

Welke backline is er inbegrepen en hoe kan ik backline bij boeken?
De te huren ruimtes beschikken allemaal over een zanginstallatie, maar worden standaard verhuurd zonder backline. Een backline kan apart worden gehuurd. Je kunt bij het afsluiten van een abonnement meteen kiezen voor de gewenste backline voor ALLE repetities. Daarnaast kun je op een later tijdstip ook altijd backline bij huren voor een specifieke repetitie, deze kun je dan meteen online afrekenen. Let op, gekozen backline bij een jaarabonnement staat voor een heel jaar vast en kan dus niet achteraf geannuleerd worden. (Bijboeken kan altijd, maar geld terug voor eenmaal geboekte backline kan niet.)

 

Ik wil repeteren op eigen backline. Kan ik een hok huren?
Je mag er altijd voor kiezen je eigen spullen mee te nemen. Het is ook mogelijk om (bij beschikbaarheid) een hok te huren om spullen in op te slaan. De kosten hiervan zijn 15,50 euro per maand. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt de betaling? 
Bij het plaatsen van een reservering wordt deze pas definitief gemaakt na het afronden van de betaling via iDeal. De hoogte van die betaling is altijd 12 repetities of minder indien voor minder is gekozen.

 

Je krijgt een automatische mail op het moment dat je hebt gerepeteerd en de volgende repetities nog niet betaald zijn. Je kunt dan de volgende 12 repetities betalen.

 

Wat voor een soort ruimtes hebben jullie beschikbaar?
We beschikken over 17 repetitieruimtes van 40 m2. Deze kun je zelf reserveren via ons online reserveringssysteem. Daarnaast beschikken we over 1 ruimte van 65 m2 (met spiegelwand) en een concertzaal. Wil je specifiek in een van deze ruimtes repeteren? Neem dan contact met ons op.

 

 

Header foto: www.mauritsvanhout.com

Onderstaande prijzen gelden vanaf 1 januari 2018.

 

BEKIJK IN PDF

 

tarievenNL.png

Een heel weekend lang jezelf samen met je mede-bandleden opsluiten in een ruimte om zo bijvoorbeeld nieuw materiaal te schrijven, studio-voorbereidingen te treffen met een pre-productie of de band klaar te stomen voor dat ene belangrijke optreden? 

 

Dat kan, zelfs met 50% korting!

 

Midden in de creatieve en inspirerende omgeving van Strijp-S, met wanneer nodig het Blue Collar hotel om de hoek. Een heerlijk hapje eten en de nodige drankjes zijn nooit ver weg. Met een mooi park op 5 minuten loopafstand is er zelfs plek voor inspiratie uit de natuur!

 

Met ons speciale weekendpakket heb je een heel weekend de beschikking over een ruimte:

- Zaterdag van 10.00 - 00.00 uur

- Zondag van 10.00 - 00.00 uur

 

28 uur de beschikking tot een repetitieruimte, dat normaal gesproken inclusief de 25% weekendkorting 162,75 euro zou kosten.

 

Met dit pakket krijg je nog eens 50% EXTRA korting, en betaal je maar 81,38 euro!

 

Interesse?

Dit speciale weekendpakket is niet via ons online reserveringssysteem te boeken. Neem daarom contact op met Carin op het nummer 040 24 31 444 (maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur) of mail naar carin@popei.nl.