oefenruimtes

Tarieven
De genoemde tarieven (en de tarieven die ons online boekingssysteem hanteert) zijn alleen geldig voor muzikanten en bands die voor zichzelf een repetitie willen boeken. Voor bedrijven en organisaties gelden andere tarieven, neem daarvoor contact met ons op.

 

Bevestiging & contracten
De reservering wordt pas definitief gemaakt na het afronden van de betaling. De hoogte van die betaling is altijd 12 repetities of minder indien voor minder is gekozen. 

 

LET OP! Als je kiest voor een jaarcontract en deze bevestigt door de eerste 12 repetities te betalen, ga je een overeenkomst aan voor een jaar waarbij je verplicht bent de overige betalingen ook te voldoen. Contracten zijn tussentijds niet te annuleren.

 

Wanneer zijn de repetitieruimtes beschikbaar?
Alle doordeweekse dagen van 10.00 tot 00.00 uur. Op zaterdag van 11.00 tot 00.00 uur. Op zondag van 11.00 tot 22.00 uur. 

 

Hoeveel dagen kan ik vooruit plannen?
Je kunt losse repetities maximaal 90 dagen vooruit boeken en nieuwe contracten maximaal 90 dagen vooruit laten starten.

 

Tot wanneer kan ik reserveren voor komend weekend?
Je kunt voor zaterdagen en zondagen tot uiterlijk vrijdag 17.00 uur reserveren, ivm voorbereidingen die getroffen moeten worden.

 

Kan ik repetities verplaatsen en/of later backline bijboeken? Tot wanneer?
Ja, dat kan! Je kunt repetities verplaatsen en/of backline bijboeken. 

 • Repetities op maandag t/m vrijdag kun je verzetten of wijzigen tot dezelfde dag 17.00 uur, of tot 2 uur van tevoren als het een repetitie overdag betreft.
 • Repetities op zaterdag of zondag kun je verzetten of wijzigen tot vrijdag 17.00 uur.
 • Als je verplaatst van het weekend naar doordeweeks dan dien je bij te betalen, het systeem laat zien hoeveel dat is en je kunt het meteen afrekenen.
 • Als je verplaatst van doordeweeks naar het weekend krijg je geen geld terug.
 • Je kunt een repetitie verzetten naar een datum tot maximaal 30 dagen na de originele repetitiedatum, mits het binnen de geldigheid van het kwartaal- of jaarcontract valt. De geldigheid van een eenmalige repetitie is 6 maanden.


Kan ik een repetitie annuleren?

Het is niet mogelijk om repetities of backline-items te annuleren. Kun je tóch niet repeteren? Verzet de repetitie dan naar een andere keer (zie bovenstaande).

 

Wat is de minimale en maximale lengte in tijd?
Afhankelijk van het tijdstip en beschikbaarheid kun je repetitieruimtes boeken voor 2, 4, 6 of 8 uur. Op avonden (na 18.00 uur) is het alleen mogelijk om een blok van 4 uur te huren.

 

Kan het goedkoper?

Ja, we hebben naast de mogelijkheid voor het boeken van een eenmalige repetitie 3 soorten contracten (niet tussentijds opzegbaar) en deze geven recht op een korting:

 • Kwartaalcontract met 12 repetities: 10% korting
 • Jaarcontract met 24 repetities: 15% korting
 • Jaarcontract met 48 repetities: 25% korting


Daarnaast heb je recht op maximaal 1 van onderstaande kortingen (wanneer van toepassing), waarbij altijd de hoogste korting geldt. Alle kortingen gelden ook voor de backline:

 • Als je in het weekend repeteert (vrijdag 18.00 uur t/m zondag) krijg je 25% korting.
 • Studenten e/o jongeren (75% van de bandleden is student e/o jonger dan 22 jaar) krijgen 40% korting.
 • Solisten krijgen 50% korting.

 

Kan ik in een vaste ruimte repeteren?

Als je een contract kiest, zet het systeem je zoveel mogelijk in dezelfde ruimte wanneer mogelijk.

 

Bands met een jaarcontract krijgen een voorkeursruimte toegewezen, zodat ze na afloop van het contract bij het verlengen ook nogsteeds de zekerheid hebben van een ruimte en ze dezelfde ruimte kunnen behouden. Hiervoor dien je uiterlijk een maand voor het einde van het contract een nieuw contract te boeken. Het advies is om dit 6 weken van tevoren te doen. Markeer dit alvast in je agenda op het moment dat je je jaarcontract afsluit. Daarna is je voorkeursruimte weer voor iedereen beschikbaar.

 

Welke backline is er inbegrepen en hoe kan ik backline bij boeken?
De te huren ruimtes beschikken allemaal over een zanginstallatie, maar worden standaard verhuurd zonder microfoons/backline. Een backline kan apart worden gehuurd. Je kunt bij het afsluiten van een contract meteen kiezen voor de gewenste backline voor ALLE repetities. Daarnaast kun je op een later tijdstip ook altijd backline bij huren voor een specifieke repetitie, deze kun je dan meteen online afrekenen. Let op, gekozen backline bij een contract geldt voor iedere repetitie binnen het contract en kan niet achteraf geannuleerd worden. (Bijboeken kan altijd, maar geld terug voor eenmaal geboekte backline kan niet.)

 

Ik wil repeteren op eigen backline. Kan ik een hok huren?
Je mag er altijd voor kiezen je eigen spullen mee te nemen. Het is ook mogelijk om (bij beschikbaarheid, bands met een jaarcontract krijgen voorrang) een hok te huren om spullen in op te slaan. De kosten hiervan zijn 18,50 euro per maand. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Hoe werkt de betaling? 
Bij het plaatsen van een reservering wordt deze pas definitief gemaakt na het afronden van de betaling. De hoogte van die betaling is altijd 12 repetities of minder indien voor minder is gekozen.

 

Je krijgt een automatische mail op het moment dat je hebt gerepeteerd en de volgende repetities nog niet betaald zijn. Je kunt dan de volgende 12 repetities betalen.

 

Wat voor een soort ruimtes hebben jullie beschikbaar?
We beschikken over 13 repetitieruimtes van 40 m2. Deze kun je zelf reserveren via ons online reserveringssysteem. Daarnaast beschikken we over een concertzaal. Wil je specifiek in een van deze ruimtes repeteren? Neem dan contact met ons op.

Een heel weekend lang jezelf samen met je mede-bandleden opsluiten in een ruimte om zo bijvoorbeeld nieuw materiaal te schrijven, studio-voorbereidingen te treffen met een pre-productie of de band klaar te stomen voor dat ene belangrijke optreden? 

 

Dat kan, zelfs met 50% korting!

 

Midden in de creatieve en inspirerende omgeving van Strijp-S, met wanneer nodig het Blue Collar hotel om de hoek. Een heerlijk hapje eten en de nodige drankjes zijn nooit ver weg. Met een mooi park op 5 minuten loopafstand is er zelfs plek voor inspiratie uit de natuur!

 

Met ons speciale weekendpakket heb je een heel weekend de beschikking over een ruimte:

- Zaterdag van 10.00 - 00.00 uur

- Zondag van 10.00 - 00.00 uur

 

28 uur de beschikking tot een repetitieruimte, dat normaal gesproken inclusief de 25% weekendkorting 181,65 euro zou kosten.

 

Met dit pakket krijg je nog eens 50% EXTRA korting, en betaal je maar 90,83 euro!

 

Interesse?

Dit speciale weekendpakket is niet via ons online reserveringssysteem te boeken. Neem daarom contact op met ons op het nummer 040 24 31 444 (maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur) of mail naar info@popei.nl 

 

POPEI is trots op de POPEI app, waarmee je via je telefoon heel eenvoudig je oefenruimte reserveert én waarin je als repeteerder ook een geldige POPEI ledenpas hebt waarmee je...
Lees verder

Onderstaande tarieven (en de tarieven die ons online boekingssysteem hanteert) zijn alleen geldig voor muzikanten en bands die voor zichzelf een repetitie willen boeken. Voor bedrijven en organisaties gelden andere tarieven, neem daarvoor contact met ons op.

 

BEKIJK TARIEVEN IN PDF

  

Meer gevoel krijgen voor waar POPEI voor staat en onze faciliteiten? We interviewden 4 bands uit de repetitieruimtes:

 

LIM

 

 

 

CROOKED MINDS

 

 

 

SWEET 'N SOUR

 

 

 

HILLSTONE