de kor verdwijnt, gevolgen voor muzikanten

Unfortunately this page isn't available in English.

 

Veel muzikanten, musici of muziek-ondernemers met een kleine omzet kennen het wel: De Kleineondernemersregeling, ofwel de KOR. Deze regeling van de belastingdienst kan een leuke meevaller opleveren zo aan het einde van het jaar, maar voor wie pakt dit voordeel uit en voor wie niet? En hoe gaat dit uitpakken voor de meeste muzikanten? In dit artikel lees je een stuk van Music Motion over wat de nieuwe regeling inhoudt en wat dit kan betekenen voor de muzikanten onder ons.

 

Deze regeling wordt vervangen door een andere regeling per 1 januari 2020. Eentje die voor vele muziekondernemers best voordelig is. En helaas voor de meeste pakt dit niet zo handig uit.

 

De nieuwe regeling is vooral aantrekkelijk als je weinig investeringen doet én je klanten namelijk particulieren zijn (dus: privé personen, geen ondernemers). Wie er in het bijzonder uitvallen zijn de gitaarleraren!  

 

Maar hoe gaat dit uitpakken voor de muzikanten die optreden?

 

 

>>LEES HIER HET ARTIKEL OP DE WEBSITE VAN MUSIC MOTION <<

 

 

 

 

 

ebook-download-page-2.png

 

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version