etan huijs: het verschil tussen buma, stemra en sena

Unfortunately this page isn't available in English. 

 

Wat is het verschil tussen BUMA, STEMRA en SENA? En wanneer is het interessant voor jou als muzikant? Etan Huijs legt het je uit in deze video!

 

 

VERDER NOG EEN LEUK NIEUWTJE: onlangs is de nieuwe single van Etan uitgekomen!

 

>>> Beluister 'm hier op Spotify <<<

 

In gespannen afwachting van zijn nieuwe album The Secret Us, lanceert singer-songwriter Etan Huijs zijn nieuwe single Little Bird. Het nummer kent een spannende opbouw, een prettig wisselend ritme, tikje weemoedig en steevast melodieus. De onmiskenbare kenmerken van Etan Huijs’ muziek. Fraai is bovendien de muzikale bijdrage van zangeres Jori van Gemert.

 

Op Little Bird stelt Etan Huijs het menselijk kuddegedrag aan de kaak, ons onvermogen om het unieke individu alle ruimte te geven. Jong-volwassenen steken we zonder blikken of blozen in een nauwsluitend keurslijf.

 

Met de nieuwe single toert Etan Huijs momenteel door Nederland. In het najaar van 2018 verschijnt zijn nieuwe album The Secret Us.

 

 

 

Etan Huijs is sinds jaar en dag singer-songwriter. Hij bracht eerder al 2 EP's en 2 CD's uit en later dit jaar verschijnt z'n nieuwe plaat 'The Secret Us'. Naast dat hij zelf liedjes schrijft, organiseert hij ook diverse live events, zoals Songwriters Sunday. In het verleden is hij ook actief geweest als recensent voor Festivalinfo en sinds 2018 heeft hij zijn eigen bedrijf genaamd EHM productions, waaronder al zijn activiteiten die met muziek te maken hebben vallen.

 

Volg Etan op Facebook: www.facebook.com/etansongs

 

 

Tips in je mailbox ontvangen? Meld je dan hier aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version