handige app/tool voor je band: things

Unfortunately this page isn't available in English.

 

Handige apps en tools kunnen je helpen om meer gedaan te krijgen voor je band. Ik maak in ieder geval veel gebruik van een aantal apps/tools voor m’n band The Dirty Denims en ik zal er in de toekomst een aantal met je delen. Te beginnen met de app Things.

 

Things is de app die ik misschien wel het meeste gebruik voor m’n band. Het werkt eigenlijk volgens het Getting Things Done principe.

 

Op het moment dat je je iets bedenkt (een idee, of iets wat je moet doen) wil je dat uit je hoofd hebben, anders moet je het de hele tijd onthouden. In Things zet je het snel even in de ‘inbox’ en kun je het ‘vergeten’.

 

Vervolgens kun je op een ander moment (bijvoorbeeld iedere ochtend) kijken waar de ideeën of de to do’s thuishoren: in de map ‘today’ (waarin je ook ‘this evening’ kunt kiezen voor alle dingen die je na je werk zou willen doen), ‘upcoming’ (inplannen voor een andere specifieke dag), ‘anytime’ en ‘someday’.

 

Het helpt mij heel erg om alle dingen die ik voor The Dirty Denims wil regelen daadwerkelijk ook voor elkaar te krijgen. Het creëert overzicht.

 

Ik gebruik zelf alleen de iPhone versie, die is ook meteen het goedkoopste (ongeveer 10 euro, er is een trial voor 15 dagen). Er zijn ook versies voor op je iPad en Mac. Meer informatie: https://culturedcode.com/things/

 

 

Helaas heeft Things geen Android versie. Even Google-en leert mij dat Any.do een goede Android versie is, maar daar heb ik geen ervaring mee: https://www.any.do/

 

Succes!

Heb jij ook een handige app/tool die je wilt delen met andere muzikanten? Stuur een mail naar mirjam@popei.nl en dan komt jouw tip op onze blog!

Mirjam
PR/communicatie POPEI

Tips in je mailbox ontvangen? Meld je dan hier aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version