popeigenaar #001 - mirjam sieben

Unfortunately this page isn't available in English

POPEIGENAAR: want POPEI is van iedereen! (Bijna) iedere week 5 vragen aan een POPEI-ER. Deze week: Mirjam Sieben.

 

1. WAT DOE JE BIJ POPEI?

"Ik heb 2 rollen: PR/communicatie en activiteiten coördinatie. Ik coördineer alle communicatie (social media, websites, print, etc) én ik stel voor alle producties de draaiboekjes samen. Ik interview nu dan ook mezelf ;) Om het goede voorbeeld te geven aan m'n collega's. Want dit wordt hopelijk een nieuwe wekelijkse rubriek!”

 

2. WAT IS HET LEUKSTE AAN JE BAAN?

“Ik ben een echt communicatiebeest en ik vind het leukst dat ik mezelf hierin kan en mag ontwikkelen. Ik doe graag kennis op online en bij webinars en presentaties. Ook vind ik het leuk dat het heel veelzijdig is, al kan het daardoor soms natuurlijk ook een beetje hectisch zijn.”

 

3. WAAR BEN JE HET MEEST TROTS OP?

“Dat POPEI de social media steeds beter gaat gebruiken. En ik ben ook heel trots op onze nieuwe huisstijl, al heb ik die natuurlijk niet zelf gemaakt. Maar eigenlijk ben ik vooral ook trots op POPEI in het algemeen, ik vind echt dat we heel erg goed bezig zijn. Het wordt steeds duidelijker dat POPEI staat voor talentontwikkeling en dus geen poppodium is.”

 

4. WAT IS JE FAVORIETE ARTIEST/BAND?

“AC/DC! Maar ik hou van nog zo veel meer, om maar wat te noemen: Airbourne, The Deaf, Noel Gallagher, Imperial State Electric (met leden van The Hellacopters en The Datsuns), Juliette and the Licks, Kasabian, The Living End en Southern Culture on the Skids.”

 

5. SPEEL JE ZELF OOK MUZIEK?

“Ja! Ik speel in happy hardrock band The Dirty Denims, waarin ik zing, gitaar en orgel speel. We hebben daar momenteel een pauze mee ivm wereldreis van onze drummer, maar we hopen in april 2017 een nieuwe plaat uit te brengen. Daarom speel ik nu vooral met veel plezier live met The dc/denims, waarmee we een ode brengen aan AC/DC.”

Published on 07/12/2016

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version