popeigenaar #002 - rian van de laar

Unfortunately this page isn't available in English

 

POPEIGENAAR: want POPEI is van iedereen! (Bijna) iedere week 5 vragen aan een POPEI-ER. Deze week: Rian van de Laar.

 

1. WAT DOE JE BIJ POPEI?

"Ik ben medewerkster in de Horeca van POPEI. Ik werk dagdiensten dus draai voornamelijk de lunch. Ik begeleid o.a. ook stagiaires en personen die via job coaching bij POPEI terecht komen. Ik heb al vaak meegemaakt dat deze personen het snel goed naar hun zin hebben bij POPEI."

 

2. WAT IS HET LEUKSTE AAN JE BAAN?

"Iedere dag is anders! Andere gasten, andere collega’s. Overdag zijn ook de leerlingen van Rock City Institute bij ons in het eetcafé. Daardoor is er altijd leven in de brouwerij! Wat ik erg fijn vind is het serveren van de lunchgerechten, welke door ons keukenteam met liefde worden bereid :). Gasten zijn eigenlijk altijd tevreden. Het is ook erg lekker allemaal!"

 

3. WAAR BEN JE HET MEEST TROTS OP?

"Ik werk nu zo’n 2,5 jaar bij POPEI en er is een enorme groei! Die in de horeca heb ik natuurlijk voornamelijk meegemaakt. Er is al zoveel verbeterd en we werken er nog steeds met zijn allen hard aan om het onze gasten nog beter naar hun zin te maken. POPEI is gewoon een fijne plek!"

 

4. WAT IS JE FAVORIETE ARTIEST/BAND?

"Mijn muziek interesse is best breed. Behalve Nederlandstalig, dat is niet mijn ding. Ik ben vorig jaar naar Mumford and Sons geweest in Nijmegen. Daar ben ik wel fan van. Maar onlangs ben ik ook naar De Staat in de Effenaar geweest, dat was supervet. En met Klok Rock Orange heb ik NAVARONE en Mozes and the Firstborn gezien. Ik ken de bands via POPEI, echt goed!"

 

5. SPEEL JE ZELF OOK MUZIEK?

"Nee helaas niet! Misschien ga ik nog eens een drumles volgen. Lijkt me superleuk! Pas al eens een poging gedaan in het eetcafé toen de mannen van de technische dienst het podium aan het klaarzetten waren voor de avond. Zie foto."

Published on 07/12/2016

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version