popeigenaar #063 - teun van erp

Unfortunately, this page isn't available in english.

 

POPEIGENAAR: want POPEI is van iedereen! Regelmatig stellen we 5 vragen aan een POPEI-ER. Deze week: Teun van Erp.

  

1. Wat doe je bij POPEI? 

''Ik ben komend half jaar stagiair op de communicatie-afdeling bij POPEI."

 


2. Wat is het leukste aan je rol? 

''Ik vind muziekmarketing erg interessant en hoewel ik pas een paar dagen bij POPEI bezig ben heb ik veel bezig kunnen zijn met systemen en handigheden die ik me graag eigen maak. Ik vind het bovendien erg leuk om betrokken te zijn in een muzikale omgeving als POPEI."

 

 

3. Waar ben je het meest trots op?

''Ik ben blij met de manier waarop ik afgelopen jaar mijn producties en band Axley heb geïntroduceerd. We hebben een aantal eigen nummers uitgebracht en een aantal aftakkingen daarvan (denk aan gefilmde akoestische varianten en samenwerkingen met DJ’s). Deze reeks van muziekprojecten kun je zien als een soort portfolio en dat is waar ik op dit moment het meest trots op ben."

 

 

 

4. Speel je zelf ook muziek? 

"Ja dus! Ik schrijf en produceer muziek sinds mijn 16e ongeveer en heb afgelopen jaar voor het eerst wat van deze muziek uitgebracht. Ik zing, speel piano en een beetje gitaar & drums, maar mijn meest gebruikte muzikale tool is dus mijn laptop, want daar komt alles samen. In de video hoor je ons nummer Redemption. We hebben onlangs ook een akoestische versie met strijkers gemaakt, die is ook te vinden op youtube."

 

 

 

 

 5. Wat is je favoriete artiest/band?

''Ik heb veel favorieten, maar Keane en OneRepublic zijn de uitschieters. Voorop staat dat ik hun muziek en artistieke vaardigheden geweldig vind. De manier waarop zij album na album interessant blijven, vernieuwend maar authentiek, vind ik erg boeiend. Het nummer dat ik op dit moment het meeste luister is Happier van Marshmello ft. Bastille"

 

 

 

Published on 04/09/2018

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version