popeigenaar #023 - silke blumberg

Unfortunately this page isn't available in English.

 

POPEIGENAAR: want POPEI is van iedereen! (Bijna) iedere week 5 vragen aan een POPEI-ER. Deze week: Silke Blumberg.

 

1. WAT DOE JE BIJ POPEI?

"Ik ben medewerker bediening en sta soms achter de bar ter afwisseling. Dit doe ik nu zo'n drie jaar alweer, eerst als vrijwilliger en nu onder contract."

 

2. WAT IS HET LEUKSTE AAN JE BAAN?

"Het leukste bij POPEI vind ik de interactie met de gasten, er komt een vrij divers publiek door wat POPEI aanbiedt. Verder vind ik het fijn om gasten een goed gevoel mee te geven, door gastvrijheid uit te stralen en zorgen dat ze goed 'verzorgd' worden. Ook het hoge gehalte aan creatieve en vrije geesten binnen POPEI maakt het voor mij altijd uitdagend om te komen werken."

 

3. WAAR BEN JE HET MEEST TROTS OP?

"Ik ben het meest trots op wat POPEI en mijn collegas hebben neergezet de afgelopen tijd, we zijn echt gegroeid. We organiseren steeds meer leuke activiteiten, voor ieder wat wils, voor jong en oud. En verder ben ik niet per se trots maar wel blij dat ik ondanks dat ik soms moeilijke tijden heb gekend, ik altijd weer opkrabbel en weer vol voor de dingen kan gaan."

 

4. WAT IS JE FAVORIETE ARTIEST/BAND?

"Mijn muziekkeuze is vrij breed, maar de laatste tijd luister ik graag naar Mumford and Sons, die een nieuw album uit hebben gebracht wat mij goed bevalt, ook al is het anders dan hun vorige werk. Ik ben ook pas geleden naar een concert van Hurts geweest, een Brits tweetal wat sinds een paar jaar meer bekendheid heeft gekregen, een beetje poppy met een vleugje melancholie, daar hou ik wel van."

 

5. SPEEL JE ZELF OOK MUZIEK?

"Sinds kort heb ik het zingen weer opgepakt. Ik heb lang geleden in een meidenband gezongen, we schreven eigen nummers en traden ook op. Nu ben ik met een bevriende gitarist wat aan het freewheelen en dat smaakt naar meer. We gaan eerst samen wat opzetten en later misschien een band beginnen."

Published on 05/02/2017

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version