popeigenaar #028 - kiki mettler

Unfortunately this page isn't availalbe in English.

 

POPEIGENAAR: want POPEI is van iedereen! (Bijna) iedere week 5 vragen aan een POPEI-ER. Deze week: Kiki Mettler.

 

1. WAT DOE JE BIJ POPEI?

"Bij POPEI doe ik de programmering van de singer-songwriters, vooral voor onze singer-songwritermiddag op zondag. Ook organiseer ik het maandelijkse singer-songwriter event PUURliedjes!"

 

2. WAT IS HET LEUKSTE AAN JE BAAN?

"Vooral door PUURliedjes leer ik veel mensen kennen en dat vind ik heel erg leuk! Het is heel tof om elke keer weer nieuwe muzikanten te ontdekken en naar ze te mogen luisteren. Daarnaast vind ik POPEI heel erg fijn en ben ik blij dat ik onderdeel mag zijn van het team!"

 

3. WAAR BEN JE HET MEEST TROTS OP?

"Het is heel leuk om de groei van POPEI mee te maken, dat merk ik ook bij mijn eigen evenement. PUURliedjes wordt steeds bekender en drukker bezocht, dat maakt me wel trots! Waar ik ook gelukkig van word, is het helpen van muzikanten. Het is een fijn gevoel als je kan bijdragen aan de groei van een muzikant, al is het alleen maar door een aantal optredens voor ze regelen."

 

4. WAT IS JE FAVORIETE ARTIEST/BAND?

"Mumford and Sons! Maar dan wel hun eerste albums, daarna maakte ze de fout om de banjo weg te halen ;). Verder vind ik First Aid Kit héél tof en ik luister ook graag naar Acda en de Munnik."

 

5. SPEEL JE ZELF OOK MUZIEK?

"Ja! Ik speel gitaar, zing en schrijf mijn eigen nummers. Daar heb ik de afgelopen twee jaar heel veel mee opgetreden en ik bracht in november mijn eerste single I Can't Love Enough uit. Dat nummer heb ik overigens niet zelf geschreven, maar werd geschreven door Rob Crosby (songwriter van o.a. The Common Linnets en Lady Antebellum). Op dit moment werk ik aan mijn debuut EP samen met drie hele leuke muzikanten. De EP zullen wij op 26 mei releasen in de zaal van POPEI! :)

 

 

Published on 02/04/2017

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version