popeigenaar #041 - laurens bennik

Unfortunately this page isn't available in English.

 

POPEIGENAAR: want POPEI is van iedereen! We stellen regelmatig 5 vragen aan een POPEI-ER. Deze keer: Laurens Bennik.

 

1. WAT DOE JE BIJ POPEI?

"Sinds kort ben ik shiftleader geworden bij POPEI, waarbij ik naast het bedienen en achter de bar staan, ook aanspreekpunt ben van deze onderdelen en hierin sturing moet geven op de dagen dat ik in deze functie werk. Overigens heb ik ook in de afwas gestaan en een klein halfjaar in de keuken hier bij POPEI gewerkt. :)"

 

2. WAT IS HET LEUKSTE AAN HET WERK?

"De diversiteit van het werk en m'n collega's. Altijd een fijne groet bij binnenkomst en het kan soms ook erg gezellig zijn achter de bar. Verder is het werken bij (live)muziek ook tof. Zeker de afgehuurde feestjes met een liveband zijn mijn favoriet."

 

3. WAAR BEN JE HET MEEST TROTS OP?

"Mijn inzet, keuzes en harde werk (in combinatie met mijn omgeving natuurlijk) heeft geleid tot de plek waar ik nu zit in mijn leven. Ik voel me gelukkig, nuttig en heb vele manieren waarmee ik mezelf kan uitdagen en ontwikkelen."

 

4. WAT IS JE FAVORIETE ARTIEST/BAND?

"Monford and Sons. De bands waar ik ook erg van kan genieten, zijn o.a.: The Avett Brothers, Sons of the East, Nathalie Ratliff and The Night Sweats, The Lumineers en The Soundcasters."

 

5. SPEEL JE ZELF OOK MUZIEK?

"Gitaar speel ik al vanaf mijn basisschooltijd. Heerlijk om op bijvoorbeeld een zondagmiddag te zingen en mezelf te begeleiden met mijn gitaar of bij het kampvuur met de kinderen van scouting. Verder kan ik ukulele spelen, drum en speel ook een beetje mondharmonica en piano."

 

Published on 04/10/2017

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version