popeigenaar #043 - wessel van der spek

Unfortunately this page isn't available in English.

 

POPEIGENAAR: want POPEI is van iedereen! We stellen regelmatig 5 vragen aan een POPEI-ER. Deze keer: Wessel van der Spek.

 

1. Wat doe je bij POPEI?

"Ik ben docent bij de muziek educatie workshops."

 

2. Wat is het leukste aan je baan?

"Ik vind de veelzijdigheid van de workshops het leukste. Omdat er verschillende workshops te volgen zijn maak je steeds nieuwe dingen mee. Ouderen of jongeren, ervaren of onervaren, er is voor iedereen wel een workshop en je weet nooit wie je tegen gaat komen!"

 

3. Waar ben je het meest trots op?

"Ik ben het meest trots op de momenten dat ik iemand iets met plezier heb bijgebracht. Vaak komen mensen er pas achter hoe muzikaal ze zijn of hoe leuk ze iets eigenlijk vinden nadat ze onze workshop hebben gevolgd. Het is heel cool om ze te laten inzien hoe leuk en gemakkelijk muziek wel niet kan zijn!"

 

4. Wat is je favoriete artiest/band?

"Oei, die vraagt blijft lastig, maar de laatste tijd ben ik veel naar Sufjan Stevens, Radiohead en Klangstof aan het luisteren."

 

5. Speel je zelf ook muziek?

"Ja! Ik speel gitaar, drums en synths. Ik heb gitaar gespeeld in de NU-WAVE band lost/ctrl en momenteel drum ik in de Melodic Hardcore band Shallow. Op het moment studeer ik Composition and Music Production aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht waar ik veel elektronische muziek maak. Ook ben ik hier veel muziek aan het produceren."

 

Klik hier voor meer informatie over onze workshops.

 

Published on 09/11/2017

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version