popeigenaar #049 - gerben nugteren

Unfortunately this page isn't available in English.

 

POPEIGENAAR: want POPEI is van iedereen! Regelmatig stellen we 5 vragen aan een POPEI-ER. Deze week: Gerben Nugteren.

 

1. Wat doe je bij POPEI? 

"In eerste instantie kwam ik hier alleen stage lopen, maar inmiddels werk ik ook achter de bar en in de bediening in het grand-café."

 

2. Wat is het leukste aan je rol? 

"Dat ik op zoveel verschillende facetten actief mag zijn binnen POPEI - dus zowel de organisatie als het café - dat vind ik heel tof. De sfeer binnen het café is altijd informeel en gezellig dankzij de gasten en de toffe collega’s. Omdat ik zelf ook muzikant ben vind ik werken tijdens optredens stiekem het leukst, maar tot nu toe is elke dag gezellig!"

 

3. Waar ben je het meest trots op?

"Dat POPEI mensen op vele manieren faciliteert: in de horeca, d.m.v. talentontwikkeling en het bieden van werk- en stageplekken. Dat ik op een plek terecht ben gekomen die zo goed aansluit op mijn eigen visie, daar ben ik best trots op."

 

4. Wat is je favoriete artiest/band?

"Mijn favoriete muziek is vaak ouder dan ikzelf en ik luister dan voornamelijk Blues, Classic Rock en Hard-Rock. Van Deep Purple, Whitesnake en Ozzy Osbourne tot Stevie Ray Vaughan, Pink Floyd en Toto."

 

5. Speel je zelf ook muziek? 

"Ik speel elektrisch gitaar en ik ben momenteel nog op zoek naar een band om me bij aan te sluiten, of misschien ga ik zelf een band beginnen."

 

 

 

Published on 09/02/2018

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version