popeigenaar #050 - nard van de meulengraaf

Unfortunately this page isn't available in English.

 

POPEIGENAAR: want POPEI is van iedereen! Regelmatig stellen we 5 vragen aan een POPEI-ER. Deze week: Nard Van De Meulengraaf.

 

1. Wat doe je bij POPEI? 

"Ik werk in de horeca als bedienend personeel. Ik help bij de lunch, diner en probeer een leuke sfeer te creeeren samen met de leerlingen en collega's."

 

2. Wat is het leukste aan je rol? 

"Ik hou van diversiteit en ben geinteresseerd in verschillende achtergronden en nieuwe gezichten. Ik hou er niet van als elke dag hetzelfde is."

 

3. Waar ben je het meest trots op?

"Dat ik veel van de wereld heb mogen zien en met verschillende culturen heb mogen leven. En dat ik heel veel gave baantjes heb gehad die mij ver hebben gebracht en waarmee ik een groot sociaal netwerk heb mogen opbouwen. Levenservaring en ontwikkeling vind ik belangrijk. Ook ben ik blij dat ik gezond ben. Tijdens mijn reis heb ik een aantal goede vrienden verloren, waardoor ik alles uit het leven wil halen met fijne mensen om me heen."

 

4. Wat is je favoriete artiest/band?

"Mijn smaak van muziek is erg breed. Verschilt vaak per moment (en humeur) waarin ik zin heb om te luisteren. Van klassiek naar rock, van reggea naar bachata, Spaanse muziek tot top 40, etc."

 

5. Speel je zelf ook muziek? 

"Ik had op mijn 'lijstje' 4 jaar geleden gezet dat ik graag gitaar en mondharmonica wil leren. Nu ik weer terug ben in Nederland, ben ik van plan dit dit jaar te gaan doen. Hopelijk kan ik dit ook weer afvinken."

 

 

Published on 16/02/2018

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version