popeigenaar #027 - marcellino graat

Unfortunately this page isn't available in English.

 

POPEIGENAAR: want POPEI is van iedereen! (Bijna) iedere week 5 vragen aan een POPEI-ER. Deze week: Marcellino Graat.

 

1. WAT DOE JE BIJ POPEI?

"Ik werk in de horeca bij POPEI als barmedewerker! Ik verzorg de drankjes voor de bediening en de mensen aan de bar met een persoonlijke touch. Daarnaast houd ik de bar netjes en zorg dat we niet misgrijpen als het druk is."

 

2. WAT IS HET LEUKSTE AAN JE BAAN?

"Het contact met de mensen en ervoor zorgen dat zij zich prettig voelen. Het werken in teamverband en de lol met mijn collega's. Het is afwisselend werk en er is altijd wel een evenement. Ik houd van muziek en dat is er genoeg bij POPEI. Ik voel mij er als een vis in het water."

 

3. WAAR BEN JE HET MEEST TROTS OP?

"Ik werk in een geweldig team van uiteenlopende mensen waar eigenwaarde telt. Verder ben ik trots op de progressieve trend in de ontwikkeling die POPEI doormaakt! Steeds meer mensen weten ons op Strijp-S te vinden, het restaurant is erg gezellig, relaxed en wij hebben een hele goede keuken. Het muzikale aanbod is erg divers."

 

4. WAT IS JE FAVORIETE ARTIEST/BAND?

"Wooow moeilijk te zeggen! Let me try. All music between 124-128 BPM good beats and nice instruments/melodies/vocals. When it touches my soul I like it already."

 

5. SPEEL JE ZELF OOK MUZIEK?

"Nee, ik bespeel geen instrument. Wel houd ik ervan om muziek digitaal te mixen, mijn stijl is erg divers!"

 

Published on 19/03/2017

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version