top 10 muzikantentips 2020: 1 t/m 5

Unfortunately this page isn't available in English.

 

Het einde van het jaar komt eraan, tijd om de belangrijkste muzikantentips op een rijtje te zetten! Vandaag deel 2 van 2: welke blogs staan er op plaats 1 t/m 5? Gaaf om te zien dat er ook oudere blogs tussen zitten en daarmee dus ook de veel opgezochte antwoorden van muzikanten via zoekmachines! Mis deze dus niet:

1. Online samenspelen met andere muzikanten zonder vertraging
Het allerleukste is het natuurlijk om samen in een oefenruimte muziek te maken. Maar dat kan nu in deze periode even niet. Een goed alternatief voor wanneer je thuis moet blijven is het online samenspelen. Maar hoe doe je dat? Want met Skype, Zoom of andere video-bel opties heb je teveel vertraging om samen te kunnen spelen. De oplossing: JamKazam.
Lees blog

2. Hoe je het maakt in de nieuwe muziekindustrie
Waar moeten artiesten aan voldoen om succes te hebben in de muziekindustrie, nu en in de toekomst? De Amerikaanse zelfstandig muzikant, acteur, blogger en schrijver Ari Herstand geeft tips!
Lees blog

3. Online samenspelen: Jamkazam ervaringen van Four and More
Eerder deelden we een blog over Jamkazam. Frido van der Blij deelt zijn ervaringen met deze tool. Waar moet je op letten? Hoe stel je het in? En hoe heeft hij het ingezet?
Lees blog

4. Welke kosten kun je als muzikant aftrekken van de belasting?
André Hubregtse van Backstage Belastingadvies schrijft onder de titel 'Pegels en Regels' een column in het magazine Musicmaker. Voor zover de columns actuele waarde hebben zijn deze ook terug te lezen op z'n website en mogen wij ze doorplaatsen op onze blog. In onderstaande column doet hij een boekje open over de kosten die je allemaal in aftrek kunt brengen als artiest, mits je wit speelt natuurlijk.
Lees blog

5. Promoot je muziek op een leuke manier
Veel muzikanten zijn niet bepaald op hun gemak bij het idee om hun eigen muziek te promoten. Maar er zijn genoeg manieren om de aandacht te trekken naar je muziek zonder de ongemakkelijke ‘koop mijn muziek’ post op social media. Een artikel vol ideeën!
Lees blog


>> LEES HIER WELKE BLOGS OP NUMMER 6 T/M 10 STAAN <<


 

GEEN TIPS MEER MISSEN_.png

Unfortunately our mini-pop magazine "DE POPEI" isn't available in English

 

DE POPEI is the monthly mini-pop magazine published by POPEI.

DE POPEI is printed double sided on A3 and folded to flyer size. It is distributed at more than 200 addresses throughout Eindhoven and the surrounding area in a circulation of 2500 pieces.

Go to the Dutch version