uit het hok: acoustakoff

Artiest: Acoustakoff
Genre: stoner/metal/hardcore
Socials: https://www.facebook.com/Acoustakoff

 

Kunnen jullie in een paar zinnen vertellen sinds wanneer jullie bestaan en wat voor muziek jullie maken + namen bandleden?
Acoustakoff is ontstaan in de eerste week van onze lichting op Rock City Institute in 2019. De band bestaat uit vocalist/gitarist: Bram Schenkels, gitarist: Hidde de Louw, bassist: Gus Bouwmeister & drummer/vocalist: Mees Stevens. Onze muziek is een goede combi van stoner, metal en hardcore. We halen onze invloeden vooral uit bands als Red Fang, Turnstile en nog vele anderen.

Welke link heeft de band met Eindhoven en POPEI?
De band is ontstaan op Rock City Institute, een muziekopleiding in Eindhoven. Als band hebben wij het vaakst gespeeld in Eindhoven, dus Acoustakoff heeft een zekere link met Eindhoven en POPEI.

Waarom zijn jullie in POPEI komen repeteren?
We repeteren in POPEI omdat onze opleiding daar zit. Het is voor ons de beste optie, omdat dit de enige plek is waar we echt bij elkaar kunnen komen om te repeteren.

 


Hebben jullie highlights/hoogtepunten waarvan de lezers moeten weten?
Een echte highlight voor ons is denk ik toch wel de show die we in Berlijn hebben gespeeld. Iedereen vond dat zo vet en we hebben daar gewoon echt de tijd van ons leven gehad. Daarnaast hebben we in december onze allereerste single genaamd: 'Acid Trip' gereleased. Dat is ook zeker een groot hoogtepunt voor ons geweest en iets waar we trots op zijn!

Hebben jullie optredens gepland staan?
We hebben op dit moment helaas nog geen echte shows gepland, maar zodra alles weer een beetje kan gaan we daar snel mee verder!

Verder nog leuke dingen te vermelden?
We zijn nu druk bezig voor onze afstudeershow die waarschijnlijk in juni in de Effenaar gaat plaatsvinden. Dus we hopen jullie daar natuurlijk allemaal te zien!

Gepubliceerd op 10/06/2022

MUZIKANTENTIPS

 

Klik hier voor de Facebook-groep Fix Je Bizz, een community vol muzikanten die jou kunnen helpen met je zakelijke regelskills

 

MINIPOPBLAD DE POPEI