biografie in nederlands én engels

Veel Nederlandse bands hebben op hun Facebook-pagina en website alleen een Engelstalige biografie staan. Maar over het algemeen geldt: Nederlandse bands spelen voornamelijk veel in Nederland. Waarom dus niet ook een biografie in het Nederlands aanbieden?

 

Helemaal super als je internationaal denkt. “Engels begrijpt iedereen”, zal je denken. Daar heb je (bijna) helemaal gelijk in! Maar als je als band voornamelijk in Nederland speelt, dan maak je het de zalen en festivals waar je speelt én de pers veel makkelijker om ze ook een biografie in het Nederlands aan te bieden. Want hoe makkelijker je ze het maakt, hoe meer kans dat andere mensen reclame voor je maken.

 

Hoe makkelijker je ze het maakt, hoe meer kans dat andere mensen reclame voor je maken 

 

Het is wel super handig als je óók een Engelse biografie levert. Zo heb ik zelf ook altijd de Engelse versie nodig, want op de POPEI-website bieden we de agenda in het Nederlands en Engels aan. Daarnaast plaatsen wij ook altijd onze events op externe online agenda’s, waaronder websites die gericht zijn op internationals en dus ook in het Engels nodig zijn.

 

Heb jij al een biografie in het Nederlands én Engels op je Facebook-pagina en website staan?

 

Succes!

Heb je nog vragen? Dan beantwoord ik ze graag voor je. Stuur een mail naar mirjam@popei.nl.

Mirjam
PR/communicatie POPEI

 

Tips in je mailbox ontvangen? Meld je dan hier aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

 

Gepubliceerd op 13/03/2017

MUZIKANTENTIPS

 

Klik hier voor de Facebook-groep Fix Je Bizz, een community vol muzikanten die jou kunnen helpen met je zakelijke regelskills

 

MINIPOPBLAD DE POPEI